Wonen in één van onze Zorgsuites? Het kan!

Af en toe komen er Zorgsuites vrij.
Heeft u interesse? Laat het ons weten!

Neem contact op met Marlous van Schijndel: marlous.vanschijndel@leyhoeve.nl

NB: Mensen op onze VIP-lijst (wachtlijst) gaan altijd voor.

Wensen en behoeften
Bij Woonlandschap de Leyhoeve vinden we dat oud worden aangenaam moet zijn. We gaan daarom uit van persoonlijke behoeften en zorg op maat: alle zorg moet aansluiten bij de wensen van de bewoner. Op deze manier kunnen onze bewoners zelf bepalen hoe zij hun oude dag willen doorbrengen.

Wij vinden dat geliefden tot in de lengte der dagen onder een dak moeten kunnen blijven wonen. Bij De Leyhoeve kan dat.

Benieuwd hoe het eraan toe gaat in de zorgsuites en de gezamenlijke huiskamers? Bekijk dan deze film.

Huiskamers in De Leyhoeve

Alles op een rijtje:

 • De zorgmedewerkers van Woonlandschap de Leyhoeve zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig.
 • We bieden bewoners de mogelijkheid middels een onzichtbare zorginfrastructuur, de faciliteiten en services, en de mogelijkheid tot zorg om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.
 • De Leyhoeve garandeert via zorgaanbieder Leyhoeve Zorg B.V., die zeven dagen per week, 24 uur per dag, fysiek zorgpersoneel op Woonlandschap de Leyhoeve aanwezig heeft, de hoogst mogelijke kwalitatieve en betaalbare zorg. Bewoners hoeven hierdoor nooit meer te verhuizen en zo kunnen alleenstaanden en echtparen, zolang als gewenst, (samen) blijven wonen in de eigen woonomgeving.
 • We beschikken over 85 zorgsuites waar de zwaarste vormen van 24-uurszorg in de nabijheid kunnen worden ontvangen. We zijn specialist op het gebied van zorg bij dementie. (Is gecontracteerd voor het bieden van zorg aan bewoners met een indicatie VV4, VV5, VV6 en VV7 op de zorgsuites.)
 • De Leyhoeve schept een ‘healing environment’ waar de binnenruimtes worden verbonden met prachtig aangeklede buitenruimtes om het complex heen.
 • Wij scheiden partners niet wanneer de één, een grotere zorgbehoefte heeft dan de ander.
 • De Leyhoeve biedt alle mogelijkheden van volledig zelfstandig wonen tot intensieve zorg.
 • Wij zijn gecontracteerd bij veel zorgverzekeringen en bij Zorgkantoor VGZ voor het bieden van verpleging en verzorging zonder behandeling.
 • De huurprijzen van de zorgsuites zijn vanaf € 1.550,- per maand. U betaalt alleen voor de faciliteiten, services en zorg waar u gebruik van maakt.

  Vraag vrijblijvend een rondleiding aan

Wonen met Zorg

Op De Leyhoeve stralen we het uit: We zijn er om u aangenaam oud te laten worden. Het leven komt in alle vormen en soms heeft u gedurende een periode behoefte aan zorg. Wij kunnen hier in voorzien, zowel permanent als op verzoek.

Wij hebben een eigen erkenning van het ministerie van VWS en inmiddels meer dan 100 zorgmedewerkers met allen een professionele achtergrond. Daarnaast hebben wij meer dan vijftig medewerkers die u of uw familie met een glimlach helpen en u de weg wijzen binnen onze restaurants of terrassen. Ook in onze tuin is het prettig verblijven.

De Leyhoeve levert kortdurende zorg (wijkverpleging) die vanuit de zorgverzekeraar wordt gefinancierd en voor de langdurige zorg (WLZ) heeft Woonlandschap de Leyhoeve afspraken met het zorgkantoor.

In onze reguliere appartementen kunt u wonen en een beroep doen op de zorg. Dit kan zijn om uzelf, uw partner of uw familie te ontlasten en dan kunt u bij ons gebruik maken van de dagopvang. Maar ook persoonlijke verzorging is voor ons normaal. Aangenaam oud worden is ook bij elkaar blijven en met ons en uw familie bespreken hoe wij u kunnen helpen om dit doel te realiseren als u verschillende zorgvragen heeft. We kunnen met u afspraken maken en leveren maatwerk. Graag adviseren wij u inzake de vergoedingen en kosten.

In onze zorgsuites woont u zelfstandig. Heeft u een indicatie van het CIZ en kunt u eigenlijk niet meer zelfstandig wonen dan is De Leyhoeve een uitstekend alternatief. U heeft een eigen huurcontract en daarmee een eigen zorgsuite met een badkamer. Naast de zorgsuite kunt u gebruik maken van de twaalf gezamenlijke huiskamers die allemaal een eigen stijl hebben. Welke huiskamer spreekt u het meeste aan? Kom gerust kijken! In elke huiskamer is een huiskamermoeder of huiskamervader die de hele dag klaar staat voor de bewoners. Lees als u er bent dan gelijk de mooie teksten van de families van bewoners die op onze Wall of Happiness beschrijven hoe mooi ze het met hun vader of moeder hier hebben.

Voor echtparen hebben wij ook woningen met double-doors of medium en grote zorgsuites. Double-doors zijn twee aparte zorg-suites die door een dubbele deur gekoppeld zijn. Door de verschillende indicaties van een echtpaar kan er een ander tempo zijn en is de individuele badkamer voor elk een uitkomst.