Single Blog Title

This is a single blog caption

Wat nou achter de geraniums!?

Met ongeduld wachten op hét appartement

Ze staat momenteel nog op de wachtlijst, maar ze kan eigenlijk niet meer wachten tot ze een appartement in ‘woonlandschap’ De Leyhoeve kan krijgen. Haar broer betrekt vrij binnenkort al zijn woning in het grote project aan de weg van Tilburg naar Hilvarenbeek, maar Bep Uytdewilligen moet tot haar spijt nog even geduld hebben.

Ze hád al wel een appartement kúnnen hebben, maar dat had te weinig zonlicht naar haar zin. Daarom liet ze die mogelijkheid schieten; dan nog maar wat langer wachten. “Omdat ik nu voor een woning ga waar ik tot mijn honderdste moet kunnen blijven wonen, moet die wel helemaal naar mijn zin zijn.”

En dus blijft de 59-jarige Tilburgse voorlopig nog in haar stad wonen, waar ze sinds haar echtscheiding een ruimte huurt.

Van enig ongeduld is echter wel sprake, want ze is een enorme fan van De Leyhoeve. Vanaf de eerste verhalen eigenlijk al. “Mijn hart ging open”, vertelt ze met veel enthousiasme. “Het klonk allemaal fantastisch en het was echt iets voor mij.”

Het is een dorpje op zich, met allerlei voorzieningen, zoals een brasserie, een café, een bibliotheek, een zwembad, een restaurant en bovendien tal van mogelijkheden op zorggebied, mocht daar ooit behoefte aan zijn. En dat allemaal op één terrein.

De Tilburgse Bep Uytdewilligen is er helemaal verliefd op geworden.