Single Blog Title

This is a single blog caption

Verzorgende niveau 3 (IG) voor nachtteam | Flexpool

In verband met de constante uitbreiding van ons zorgteam zijn wij per direct op zoek naar een verzorgende niveau 3 (IG) voor ons nachtteam. Je werkt in een flexpool.

Wie zijn wij?

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg en met de faciliteiten van een luxe hotel binnen handbereik, vind je Woonlandschap de Leyhoeve. De Leyhoeve heeft 200 reguliere appartementen en 85 zorgsuites voor mensen met dementie of een somatische zorgvraag. Woonlandschap de Leyhoeve gelooft in de kracht van ‘Healing Hospitality’. Bij ons staat de mens centraal, hebben we passie voor hospitality en een gastvrij hart.

‘Leef je leven en voel je thuis’

Dit is de visie van wonen in Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. Wij willen bewoners een levensloopbestendige, warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonomgeving bieden. In de Leyhoeve staan de wensen en behoeftes van de bewoners en hun naasten centraal en worden hun normen en waarden gerespecteerd.

Functieomschrijving

Als verzorgende niveau 3 IG in ons nachtteam werk je samen met andere vaste nachttoppers binnen de Leyhoeve. Je verleent zorg aan verschillende doelgroepen, variërend van mensen met dementie, somatiek en zelfstandig wonende mensen binnen de Leyhoeve. Deze zorg verloopt volgens op maat gemaakte afspraken of middels oproep van onze bewoners. Je bent medeverantwoordelijk voor de coördinatie van de nachtzorg. Je bent een kartrekker en een rolmodel voor collega’s.

Jouw profiel

 • Je bent een gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG, bij voorkeur met specialisaties (zoals psychogeriatrie)
 • Werkervaring als verzorgende niveau 3 IG is een pré, affiniteit met onze doelgroepen een must
 • Je voert daar waar nodig verpleegtechnische handelingen uit wat bij de functie van verzorgende niveau 3 IG hoort
 • Je hebt ervaring, en hebt kennis van de voorkomende ziektebeelden. We verwachten dat je op een professionele, gastvrije en klantgerichte wijze omgaat met bewoners, familie, huisartsen, collega’s en andere disciplines
 • Je hebt een creatieve geest en bent flexibel ingesteld
 • Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen en kun je zelfstandig functioneren en de juiste afwegingen te maken. Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en je empathische vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is en blijft. Zowel solistisch werken als werken in teamverband gaat je goed af
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en ziet voor jezelf kansen om in een nieuwe, ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn

De Leyhoeve biedt

 • Een zeer uitdagende baan binnen de inspirerende omgeving van De Leyhoeve
  Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT
 • Werktijden volgens rooster en zoveel mogelijk zelfstandig en in onderling overleg vastgesteld door het nachtteam

Interesse?

Stuur je CV voorzien van recente pasfoto en motivatiebrief naar recruitment.tilburgzorg@leyhoeve.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature neem dan contact op met Bieke Beuger, zorgcoach in de Leyhoeve, op telefoonnummer 0612981608.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.