Single Blog Title

This is a single blog caption

Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig werkend kok

Het is zo ver…. eind 2015 heeft Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg haar deuren geopend. Het concept heeft zich gedurende de afgelopen 8 jaar gemanifesteerd tot één van de meest innovatieve woonconcepten wereldwijd. In het gebouw vindt u maar liefst 285 luxueuze woningen, verschillende faciliteiten en services, 24-uurs zorgverlening en maar liefst 1300m2 aan horecafaciliteiten (met ruim 400 couverts), bestaande uit een bruin café, een brasserie en een restaurant met terras. Een uniek concept!
De horeca vormt het hart van Woonlandschap de Leyhoeve en dient daarmee ook als een ontmoetingsplek voor de bewoners en hun familieleden, vrienden en kennissen. Zorg jij ervoor dat een bezoek aan het restaurant, de brasserie of het bruin café een belevenis is en dat het een ontmoetingsplek wordt voor alle bewoners? Weet jij als geen ander hoe het is om mensen gelukkig te maken met heerlijke gerechten? Is de sfeer van “le bon vivant” voor jou een vanzelfsprekendheid?
Wij zijn op zoek naar iemand die de keuken van Woonlandschap de Leyhoeve weet te tillen naar een culinair 5-sterren niveau? Samen met het keukenteam streven naar een topniveau in de keuken met prachtige, klassieke gerechten? Werken met mooie verse producten samen met een ambitieus team? Dát is de missie van het Leyhoeve Keukenteam!

Een kok in het Leyhoeve Keukenteam:

  • Is creatief;
  • Werkt snel en heeft oog voor detail;
  • Is een aanpakker en heeft géén 9-tot-5 mentaliteit;
  • Heeft goede communicatieve vaardigheden;
  • Wil zich constant verbeteren en bekwamen;
  • Is enthousiast en een echte teamplayer.

Ben jij ervan overtuigd dat jij de juiste persoon bent om de rol van Zelfstandig Werkend Kok van het Leyhoeve Keukenteam op je te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij geïnteresseerd in de functie van Zelfstandig Werkend Kok van Woonlandschap de Leyhoeve? Wij zijn heel benieuwd naar wat jij ons te bieden hebt!
Maak nu snel je interesse in deze uitdagende job kenbaar en stuur een e-mail naar horecacoach@leyhoeve.nl met daarin:

  • Sollicitatiebrief
  • Curriculum Vitae + recente pasfoto

Wie weet behoor jij binnenkort tot ons team!