‘Wonen in een woonomgeving met de faciliteiten van een hotel.’

Woonlandschap de Leyhoeve beschikt over huurwoningen met diverse afmetingen met de gemiddelde netto vloeroppervlakten van: 67 m², 85 m², 100 m², 115 m², 136 m², 150 m² en groter. Door de karakteristieke architectuur van Woonlandschap de Leyhoeve zijn niet alle woningen identiek en kan het zijn dat een woning een enkele vierkante meter kleiner of groter is dan de gemiddelde maatvoering. Prijzen zijn per appartement op aanvraag beschikbaar.

Aanmelden voor een rondleiding

Indicatie servicekosten:
€ 140,- per maand.

Kosten faciliteiten & services:
Bewoners betalen alléén voor faciliteiten, services en eventuele zorg/verzorging wanneer hier gebruik van wordt gemaakt. Wanneer u gebruik maakt van onze zorg geschiedt de betaling hiervoor op dezelfde manier als in uw huidige thuissituatie, voor velen van u ‘afhankelijk van hoe u verzekerd bent’. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, wij helpen u graag bij het maken van een proefberekening.

Balkon:
Iedere woning wordt geleverd met een eigen balkon. De kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Berging:
Voor extra bergruimte en bijvoorbeeld het veilig stallen van uw fiets, heeft u de mogelijkheid om aanvullend een berging te huren (in de kelder van het pand). Tarief: € 45,- per maand.

Parkeren:
Bewoners kunnen een privé-parkeerplaats, in de half-verdiepte parkeergarage onder het pand van De Leyhoeve, huren voor € 125,- per maand. Vanuit de parkeergarage zijn meerdere liften, waarmee de bewoner direct naar de etage van de eigen woning kan. Aan de voorkant van De Leyhoeve is een parkeerplaats (buiten, niet overdekt) voor bezoekers, waar de bewoner eventueel ook gratis kan parkeren. Wij kunnen echter niet garanderen dat daar altijd plek is.

VIP-lijst:
Voor de reguliere appartementen geldt een VIP-lijst: U schrijft zich in op de formaatgroep waar u interesse in heeft. De datum van inschrijving op die formaatgroep bepaalt wanneer u benaderd wordt voor een appartement. Eenmalige inschrijfkosten bedragen € 500,- en ieder jaar betaalt u aanvullend € 100,- om op de VIP-lijst te blijven staan. Dit geldt ook als u reeds bewoner bent van De Leyhoeve. Ieder jaar wordt een VIP Event georganiseerd, waar u op informele wijze De Leyhoeve en elkaar kunt leren kennen, als toekomstige bewoners van De Leyhoeve. Tijdens dit evenement krijgt u ook een update over uw plek op de VIP-lijst.

Verhuur zorgsuites:
De Leyhoeve beschikt ook over 85 zorgsuites. Hiervoor gelden andere tarieven.