Single Blog Title

This is a single blog caption

Recruiter & Employee branding specialist met focus op Zorg | 36-40 uur

Als Recruiter & Employee branding specialist ben je onderdeel van een groeiend HR-team van de Leyhoeve en rapporteer je aan de HR directeur. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele recruitmentproces, onze arbeidsmarktcommunicatie, participatie in de selectie van nieuwe medewerkers, het opzetten/uitbreiden van selectiemethodieken en het delen van onze bedrijfscultuur, ons werknemersimago.

Voor de Leyhoeve is dit een nieuwe en brede functie, waarin je in overleg met de HR directeur alle ruimte krijgt jouw expertise en goede ideeën in te zetten. Behalve met de HR directeur werk je intern nauw samen met onze HR adviseurs, Communicatiespecialist, lijnmanagers en overige directeuren binnen de Leyhoeve. Extern onderhoud je de contacten met een relevant netwerk van o.a. (gespecialiseerde) uitzendbureaus, bemiddelingsbureaus en opleidingsinstituten.

Je standplaats is ons hoofdkantoor in Oisterwijk, met enige regelmaat ben je ook op onze locaties werkzaam.

Over Woonlandschap de Leyhoeve

Woonlandschap de Leyhoeve is een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren met als motto samen aangenaam oud worden, met de optie van zorgfaciliteiten. Een vernieuwend concept waar gastvrijheid, leefplezier, woongenot en kwaliteit centraal staan. Wanneer zorg nodig is, wordt deze verleend op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. Daarnaast beschikt de Leyhoeve binnen haar complexen over diverse horeca- en andere faciliteiten. Met een passie voor warm contact en oprechte aandacht verleent Woonlandschap de Leyhoeve deze services op hoog hospitalityniveau.
De Leyhoeve heeft momenteel locaties in Tilburg en Groningen en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept met meerdere locaties binnen geheel Nederland. Wij zijn een jonge organisatie waarin nog vele zaken geregeld en geprofessionaliseerd moeten worden.

Onze ca. 300 medewerkers bestaan voor tweederde uit zorgmedewerkers. Dit gegeven bepaalt een belangrijk deel van jouw recruitmentfocus. Als Leyhoeveteam zijn wij er voor elkaar, denken we met elkaar mee en werken we op een prettige manier samen in het gezamenlijke streven tot de meest favoriete werkgevers van Nederland te behoren.

Jij…

leeft om te leven en werkt vanuit passie. Je leest mensen en ziet wat ze meebrengen, in zich hebben en nodig hebben. Jij doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Je laat anderen zich gerespecteerd voelen. Je hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Jij zet energiek door als het even tegen zit. Je denkt in mogelijkheden, je wilt realiseren en bouwen, samen met ons.

Een greep uit je werkzaamheden

 • Je bent hét wervende boegbeeld naar buiten en vertegenwoordigt De Leyhoeve vanuit al je uitingen en gedragingen.
 • Vacatureteksten van jouw hand zijn onderscheidend en kenmerkend voor de Leyhoeve. Je weet onze vacatures effectief onder de aandacht te brengen via diverse jobboards en andere kanalen. Je ondersteunt dit met diverse online (arbeidsmarkt)communicatiemiddelen die je mede creëert of laat bouwen.
 • Je neemt deel aan selectiegesprekken, participeert in selectiesessies en doet proactieve voorstellen tot verbetering en optimalisatie van het gehele werving- en selectieproces.
 • Je onderhoudt een breed netwerk aan interne en externe contacten en weet op een leuke opvallende manier de publiciteit op te zoeken en naar je toe te halen.
 • Je denkt en werkt mee aan diverse vernieuwingen binnen de Leyhoeve, zoals een referral progamma, preboarding- en onboardingprogramma’s.
 • Je levert een actieve bijdrage en biedt ondersteuning aan diverse andere HR-projecten die direct of indirect linken aan onze employee branding.

Wanneer pas jij bij ons?

 • Je beschikt over een minimaal HBO+ werk- en denkniveau, ondersteund door een liefst relevante opleidingsrichting.
 • Jouw werkervaring bevat meer dan voldoende raakvlakken met de werkzaamheden van deze functie bij De Leyhoeve.
 • Je hebt in ieder geval een ruime ervaring met zorgrecruitment en beschikt daarnaast over een bredere ervaring op andere functionele recruitmentgebieden (zoals op het vlak van horeca, facilitair en staffuncties).
 • Je verdiept je graag in vernieuwende HR-onderwerpen.
 • Je krijgt energie van nieuwe technieken en tools op het vakgebied van recruitment en employee branding.
 • Je vindt het prettig om vanuit een groter kader zelf de ruimte te krijgen om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te delen, uit te oefenen en om daar je collega’s bij te betrekken.
 • Communicatief ben je een kei, weet je anderen oprecht te enthousiasmeren en daadwerkelijke ambassadeurs voor de Leyhoeve te creëren.
 • Vanuit je persoonlijkheid toon je je proactief en flexibel. Je denkt vanuit mogelijkheden en je overwint je professionele en persoonlijke uitdagingen vanuit een positieve en vrolijke kijk op het leven.
 • Service- en resultaatgericht samenwerken doe je vanuit passie en betrokkenheid.

Wil jij samen met ons het positieve verschil maken? Dan ontvangen wij heel graag je CV, liefst voorzien van een jou kenmerkende foto en daarbij jouw motivatie. Je kunt dit mailen naar recruitment@leyhoeve.nl, waarbij je als onderwerp vermeldt: “Sollicitatie Recruiter”.

Wil je eerst meer informatie? Laat dit graag weten, ook via bovenstaand emailadres, met als onderwerp ”Vraag/informatie Recruiter”. HR directeur Fieke Arts zal dan (telefonisch) contact met je opnemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.