Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

‘Laat u inspireren door De Leyhoeve’

De Leyhoeve is een van de vier kerndeelnemers aan de landelijke beweging ‘Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg’. Binnen deze beweging proberen wij opnieuw uit te vinden wat écht nodig is om zorg zo te kunnen organiseren dat die aansluit bij wat voor mensen belangrijk is in het leven. Zodat waarden van zowel bewoners en hun naasten, als van mensen die zorg organiseren het vertrekpunt kunnen zijn.

Bij Woonlandschap de Leyhoeve vinden we dat oud worden aangenaam moet zijn. We gaan daarom uit van persoonlijke behoeften en zorg op maat: alle zorg moet aansluiten bij de wensen van de bewoner. Op deze manier kunnen onze bewoners zelf bepalen hoe zij hun oude dag willen doorbrengen. Wij vinden dat geliefden tot in de lengte der dagen onder een dak moeten kunnen blijven wonen. Bij De Leyhoeve kan dat.

Inspiratiebijeenkomsten
In het kader van deze beweging organiseren wij een aantal inspiratiebijeenkomsten. Het doel van deze bijeenkomsten is het onderling delen van ervaringen en kennis, het vragen van feedback en elkaar inspireren. Samen leren, samen ervaringen delen en uiteindelijk samen de verpleeghuiszorg naar een hoger niveau tillen!

Programma inspiratiebijeenkomsten

Van regels naar relaties

Lees meer...

 

Zicht op vernieuwing

Lees meer...

Zicht op...Leyhoeve

Lees meer...

Van regels naar relaties 2

Lees meer...