Single Blog Title

This is a single blog caption

Pizza kok | 24-28 uur per week

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg en met de luxe en faciliteiten van een 5-sterren hotel, vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren, met als motto samen aangenaam oud worden. Wanneer nodig wordt ook zorg verleend, op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Tilburg heeft 200 reguliere huurappartementen, 85 zorgsuites, 3 hotelsuites, een zwembad, verschillende restaurants, een groot terras en een ruime eigen parking. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal en hebben we passie voor warm contact, oprechte aandacht en gastvrijheid. De Leyhoeve heeft naast Tilburg ook een locatie in Groningen en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept binnen geheel Nederland.

De horecafaciliteiten van De Leyhoeve zijn toegankelijk voor iedereen; wij verwelkomen onze bewoners en gasten in ons authentiek bruin café, knusse brasserie, gezellige pizzeria, smaakmakend restaurant, stijlvolle vergaderzaal of op ons zonnige terras aan het Leijpark.

Hiervoor zijn wij voor onze Pizzeria op zoek naar een:

Pizza kok | 24-28 uur per week

Hoe ziet jouw functie eruit?

Samen met jouw collega’s zorg je voor heerlijke, niet te versmaden pizza’s voor onze bewoners en gasten.

Wat vragen wij van jou?

Voor de genoemde functie vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring waarbij ervaring met ambachtelijke pizza’s een grote pre is. Daarnaast vragen wij van de kandidaat een hoge mate van flexibiliteit om ook in de a la carte keuken te kunnen ondersteunen indien de situatie daar om vraagt.

En daarnaast:

  • (Italiaans) vakmanschap!
  • Je bent creatief en voelt je verantwoordelijk voor het bereidingsproces en het kwaliteitsniveau.
  • Je ziet toe op naleving van regels ten aanzien van hygiëne, veiligheid, gezondheid en welzijn.    (HACCP)

Wij zijn van mening dat Leyhoeve Tilburg een unieke plek is om te werken en wij zoeken een Pizza kok die hierbij past. Naast onze eersteklas voorzieningen dragen onze medewerkers allemaal bij aan deze unieke beleving door steeds vanuit gastvrijheid te handelen. Niet voor niets hebben wij samen dezelfde centrale gedachte: Leef uw leven samen en vergeet niet te genieten. Deze uiting van gastvrijheid in het dagelijks leven binnen De Leyhoeve is de gedeelde basis voor onze cultuur. Als jij je hierin herkent, pas jij bij ons en wij bij jou!

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een veelzijdige en uitdagende baan binnen een inspirerende omgeving waar wij als team bouwen aan Woonlandschap de Leyhoeve. Waar gastvrijheid en leefplezier hand in hand gaan én (samen) aangenaam oud worden voorop staat.
  • Je vak uitoefenen in een omgeving waar ambacht, versheid en exclusiviteit van toepassing zijn op al onze culinaire activiteiten.
  • Werktijden zijn voornamelijk in de avond uren. Als werkgever vinden wij balans tussen werk en privé belangrijk en streven wij naar een evenwichtige verdeling van vrije weekenden voor al onze collega’s.

Is jouw belangstelling gewekt?
Stuur je sollicitatie met motivatie naar recruitment.tilburghoreca@leyhoeve.nl en neem zeker een kijkje op www.leyhoeve-tilburg.nl Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, dan kun je deze ook op bovenstaand emailadres stellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld