Single Blog Title

This is a single blog caption

Medewerker spoelkeuken/ afwashulp | 12-16 uur per week

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg vind je Woonlandschap de Leyhoeve. Een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woon-zorgcomplex voor senioren met de optie van zorgfaciliteiten. Ons motto is ‘samen aangenaam oud worden’. Een vernieuwend concept waar gastvrijheid, leefplezier, woongenot en kwaliteit centraal staan. Wanneer zorg nodig is, wordt deze verleend op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Tilburg heeft 200 reguliere huurappartementen, 85 zorgsuites, 3 hotelsuites, een zwembad, een groot terras en een ruime eigen parking. Daarnaast beschikt De Leyhoeve over diverse horeca faciliteiten waar zowel onze bewoners als gasten van buitenaf van harte welkom zijn. Met een passie voor warm contact en oprechte aandacht verleent Woonlandschap de Leyhoeve deze services op hoog gastvrijheidsniveau aan haar bewoners en gasten. De Leyhoeve heeft momenteel locaties in Tilburg en Groningen en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept met meerdere locaties binnen geheel Nederland.  

Ter uitbreiding van ons horecateam zijn we op zoek naar een

Medewerker spoelkeuken/ afwashulp| 12-16 uur per week

Een greep uit je werkzaamheden 

Als medewerker spoelkeuken ben jij een belangrijke spil in ons team. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in onze spoelkeuken. Je werkt met een professionele spoelmachine en zorgt onder andere voor het afwassen van servies, glazen, bestek, keukenspullen etc. Uiteraard zorg je er ook voor dat de schone afwas weer op de juiste plek terecht komt zodat het weer gebruikt kan worden. Daarnaast houd/maak je de spoelmachine en de wasstraat zelf schoon en netjes en zorg je voor de afvoer van het afval.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn van mening dat Leyhoeve Tilburg een unieke plek is om te werken en wij zoeken een medewerker spoelkeuken die hierbij past. Bij De Leyhoeve staat de beleving van onze bewoners en gasten centraal. Naast onze eersteklas voorzieningen dragen onze medewerkers allemaal bij aan deze unieke beleving door steeds vanuit gastvrijheid te handelen. Niet voor niets hebben wij samen dezelfde centrale gedachte: Leef uw leven samen en vergeet niet te genieten. Daarnaast; 

  • Ben je een aanpakker en zet je graag je schouders eronder;
  • Kun je goed zelfstandig werken;
  • Vind je het een uitdaging om alles schoon en netjes te houden;
  • Ben je flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem;
  • Ben je 16 jaar of ouder.

Wat hebben wij je te bieden 

  • Een leuke baan in een gezellig team met gemotiveerde collega’s;
  • Een mooie en moderne werkomgeving;
  • Een goed en passend salaris, beloning volgens cao Horeca.
  • Een werkplek met korte communicatielijnen in een warme, informele en dankbare omgeving.

Is jouw belangstelling gewekt? 

Stuur dan je sollicitatie met motivatie naar recruitment.tilburghoreca@leyhoeve.nl.
Heb je nog vragen? Stel ze via bovenstaand mailadres of bel met Evelien Meeus -recruiter-  op 06-86895233. Een appje sturen kan natuurlijk ook. Tot snel?