Single Blog Title

This is a single blog caption

Huiskamervader/ moeder | 6-8 uur per week

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg en met de luxe en faciliteiten van een 5-sterren hotel, vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren, met als motto samen aangenaam oud worden. Wanneer nodig wordt ook zorg verleend, op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Tilburg heeft 200 reguliere huurappartementen, 80 zorgsuites, 5 hotelsuites, een zwembad, verschillende restaurants, een groot terras, een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een ruime eigen parking. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal en hebben we passie voor warm contact, oprechte aandacht en gastvrijheid. De Leyhoeve heeft naast Tilburg ook een locatie in Groningen en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept binnen geheel Nederland.

Ter uitbreiding van ons zorgteam in Tilburg zijn wij per direct en met nadruk voor de zomerperiode op zoek naar een:

Huiskamervader/ moeder 

Een greep uit je werkzaamheden

De huiskamervaders en -moeders vervullen een spilfunctie in het leven van onze bewoners op de zorgsuites. Als huiskamervader/moeder ben jij een verbindende factor tussen bewoner, mantelzorger(s), zorgmedewerkers en andere disciplines. Je bent in de breedste zin van het woord betrokken bij de organisatie van de huiskamers. Je hebt als huiskamervader of -moeder een aantal vaste bewoners waarvoor je (samen met het gehele zorgteam) zorg draagt. Als huiskamervader of -moeder staat het zorgen voor leefplezier en welzijn van onze bewoners voorop. Je bent samen met een zorgcollega (verzorgende of verpleegkundige) buddy (eerste aanspreekpunt) van een aantal bewoners. Je stelt samen met bewoners het leefplan op en houdt deze actueel. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg. Je begeleidt en onderhoudt contacten met de mantelzorgers en familie van bewoners. Je geeft voorlichting aan bewoners en hun naasten en beantwoordt hun vragen over het wonen in De Leyhoeve. Alle werkzaamheden voor de bewoners vinden plaats op de huiskamer op de zorgsuite afdeling. De activiteiten variëren maar lijken vooral op de activiteiten thuis: lief en zorgzaam zijn voor elkaar, sociale contacten onderhouden, menu’s samenstellen, samen boodschappen doen en koken, activiteiten ondernemen, bezoek ontvangen, wandelingen maken, het schoonhouden van de huiskamer.

 Wat vragen wij van jou?

Jij leeft om te leven en werkt vanuit passie. Je leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Jij doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Je laat anderen zich gerespecteerd voelen. Je voelt aan als iemand eenzaam is. Je hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Jij denkt in mogelijkheden en bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet. Daarnaast:

 • Heb je geen specifieke (zorg-)diploma’s, wél een rugzak met relevante levenservaring en een gezonde outlook op het leven.
 • Heb je ervaring in, en/of aantoonbare affiniteit met ouderen(zorg) en de energie om je te verdiepen in de wereld van dementie.
 • Geloof je in de visie van De Leyhoeve en draagt deze ook uit. Je stelt je hierin proactief op door naast de reguliere werktijd een uurtje geluk te willen doneren.
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een groot liefdevol hart en een groot empatisch vermogen. Je ‘wil er zijn’ voor onze bewoners.
 • Ben je energiek, leergierig, het zonnetje in huis, geduldig, transparant en heb je passie voor het leven.
 • Kun je goed plannen en organiseren, ben je stressbestendig en zie je voor jezelf kansen om in een nieuwe, ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.
 • Heb je uitstekende contactuele en communicatieve eigenschappen.
 • Ben je alle dagen van de week beschikbaar overdag en in de avonduren en heb je beslist geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Deel je onze missie om onze bewoners zoveel mogelijk leefplezier, woongenot, gastvrijheid en kwaliteit te bieden.
 • Heb je een proactieve houding ten aanzien van mogelijke verbeteringen van de bestaande werkprocessen.
 • Ben je een sterke en motiverende persoonlijkheid; je inspireert je collega’s elke dag een beetje beter te worden: je bent een kartrekker en een rolmodel voor collega’s.

 Wat hebben wij je te bieden?

 • Een uitdagende baan binnen een inspirerende en onderscheidende omgeving.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, waarbij je kan werken vanuit je hart.
 • Een grote concentratie trotse en gepassioneerde collega’s die dezelfde droom delen.
 • Een contract van 6-8 uur per week voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT.
 • Werktijden volgens rooster (dag/ avond/ om het weekend).

Is jouw belangstelling gewekt?

Stuur je sollicitatie met motivatie naar recruitment.tilburgzorg@leyhoeve.nl en neem zeker een kijkje op www.leyhoeve-tilburg.nl Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, dan kun je deze, met vermelding van je telefoonnummer, per e-mail stellen op bovenstaand emailadres. Een van onze Zorgcoaches neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.