Single Blog Title

This is a single blog caption

Helpende niveau 2+ | 8-24 uur p/w (flexpool)

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren, met als motto samen aangenaam oud wordenWanneer nodig wordt ook zorg verleend, op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Tilburg heeft 200 reguliere huurappartementen, 80 zorgsuites, 5 hotelsuites, een zwembad, verschillende restaurants, een groot terras, een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een ruime eigen parking. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal en hebben we passie voor warm contact, oprechte aandacht en gastvrijheid. De Leyhoeve heeft naast Tilburg ook een locatie in Groningen en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept binnen geheel Nederland. Wil je meer weten over het verhaal achter ons concept bekijk dan dit animatiefilmpje.

Ter uitbreiding van ons zorgteam in Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een: 

Helpende niveau 2+ | 8-24 uur p/w (flexpool)

Als Helpende niveau 2+ werk je als lid van het zorgteam samen met verzorgenden, verpleegkundigen en huisvaders/moeders. Afhankelijk van de zorgindicatie van een bewoner kom je in aanraking met een diversiteit aan zorgvragers. Kennis van ziektebeelden aangaande dementie en somatiek is daarom een vereiste. Je biedt zorg en ondersteuning aan de bewoners binnen de zorgsuites. De te bieden zorg verloopt volgens op maat gemaakte afspraken welke vastgelegd zijn in een leefplan en daarnaast direct vraag gestuurd middels oproep door onze bewoners. Woonlandschap de Leyhoeve biedt hierdoor een dynamische werkomgeving waarbij flexibiliteit van iedere werknemer zeer op prijs wordt gesteld.

Jouw profiel

Jij leeft om te leven, niet om te werken. Leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Hebt een groot hart, waarin anderen zich gerespecteerd voelen. Voelt aan als iemand eenzaam is. Hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Denkt in mogelijkheden en zegt geen ‘nee’. Bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet.

 • Je bent een gediplomeerd helpende niveau 2+
 • Werkervaring is een pre, affiniteit met onze doelgroepen een must
 • Je hebt ervaring met en kennis van de voorkomende ziektebeelden. We verwachten dat je op een professionele, gastvrije en klantgerichte wijze omgaat met bewoners, familie, huisartsen, collega’s en andere disciplines
 • Je hebt een creatieve geest en bent flexibel ingesteld
 • Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen en kun je zelfstandig functioneren en de juiste afwegingen maken. Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en je empathische vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is en blijft. Zowel solistisch werken als werken in teamverband gaat je goed af
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en ziet voor jezelf kansen om in een nieuwe, ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn
 • Ervaring als helpende niveau 2 is een pré

De Leyhoeve biedt

 • Een zeer uitdagende baan binnen de inspirerende omgeving van de Leyhoeve.
 • Een mooie en nieuwe werkomgeving met een warme sfeer.
 • Ruimte voor jouw creativiteit en waarbij je kan werken vanuit je hart.
 • Een contract voor bepaalde tijd (uren in overleg), met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT.
 • Werktijden volgens rooster en zoveel mogelijk zelfstandig en in onderling overleg vastgesteld door het team

Interesse?

Stuur je CV voorzien van recente pasfoto en motivatiebrief naar recruitment.tilburgzorg@leyhoeve.nl . Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact met ons op via bovenstaand emailadres. Een van onze zorgcoaches neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je nog nét niet helemaal zeker of je wilt solliciteren op deze functie, maar ben je wel nieuwsgierig naar (werken bij) De Leyhoeve, kom dan naar één van onze kennismakingsochtenden. Tot snel?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.