Single Blog Title

This is a single blog caption

Congiërge/Huismeester

Ben jij iemand die het leuk vindt om de bewoners en organisatie van dienst te zijn en zorg te dragen voor een veilige woonomgeving? Dan is dit de baan voor jou!

 

Op het Europapark in Groningen opent begin 2018 Woonlandschap de Leyhoeve haar deuren. Gericht op de 55+’er met alle faciliteiten van zorg in huis indien men deze nodig heeft. In een omgeving waar wonen, zorg en de luxe van een 5 sterrenhotel samenkomen ben jij als conciërge verantwoordelijk voor het creëren van een veilige omgeving voor de bewoners, gasten en jouw collega’s. Met 208 reguliere appartementen en 74 zorgsuites, een zwembad, verschillende restaurants, een terrein en parkeergarage is er altijd iets te doen. Je werkt nauw samen met de afdeling vastgoed vanwaar geïnventariseerd wordt welke (onderhouds)opdrachten uit te voeren zijn op verzoek van de bewoner of de organisatie.

 

Om de functie als conciërge optimaal te kunnen vervullen beschik je over:

  • Een vriendelijke en representatieve uitstraling waarbij onze gasten en bewoners zich thuis voelen. Ook is het maken van een oprechte klik essentieel voor het overbrengen van het Leyhoeve gevoel;
  • Een kritische blik en technisch inzicht, je bent tenslotte de oren en ogen van het gebouw en ziet erop toe dat alles netjes en werkzaam blijft. Hiervoor voer je regelmatig een inspectie uit van de (gemeenschappelijke) ruimtes, waarbij jij -indien noodzakelijk- (herstel)werkzaamheden kan terugkoppelen naar de afdeling vastgoed zodat werkzaamheden ingepland en uitgevoerd kunnen worden. Ook de veiligheidsmaatregelen zoals de brandblussers en noodverlichting zijn hier onderdeel van;
  • Communicatieve vaardigheden bij het organiseren van werkzaamheden welke uitgevoerd worden door externe leveranciers. Hierbij zorg jij voor de begeleiding van de leveranciers naar de locatie waar zij de werkzaamheden uitvoeren en jij een controlefunctie uitoefent. Na het afronden communiceer je dit inzichtelijk met afdeling vastgoed voor een adequate administratieve afhandeling;
  • Kennis en kunde om kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zoals: het vervangen van lampen en zekeringen, het controleren van hang- en sluitwerk, het monteren van onderdelen in het interieur etc. Als betaalde service voer jij ook klusjes in de woning uit in opdracht van de bewoner;
  • Een probleemoplossend vermogen wat onder andere goed van pas komt bij calamiteiten, waarbij het beoordelen van de aard en ernst van de problemen van groot belang is. Hierbij is het organiseren en bieden van hulpverlening cruciaal waarbij de relevante instanties gecontacteerd dienen te worden;
  • Het vermogen om het overzicht te behouden over de inventaris, materialen en gereedschappen.

Hiernaast verleen jij ook assistentie en verschaf jij informatie aan externe leveranciers omtrent eventuele werkzaamheden (bijvoorbeeld aan de riolering, leidingen en waterafsluiters) en draag je zorg voor de materialen en gereedschappen. Ook is het van belang dat je goed overweg kan met digitale media. De meldingen komen digitaal binnen op een centraal punt en deze worden doorgestuurd naar jouw smartphone.

Hiernaast is het van belang dat je goed overweg kan met digitale media. De meldingen komen digitaal binnen op een centraal punt en deze worden doorgestuurd naar jouw smartphone.

 

Wat wij van je vragen:

Wij zoeken een servicegerichte conciërge die plezier haalt uit het contact met onze bewoners en die hen op een juiste manier te woord staat. De meldingen weet jij dan ook feilloos om te zetten in acties waardoor het wonen bij en het beleven van de Leyhoeve nog aangenamer wordt. Oog voor detail en zien wat er moet gebeuren kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Jij beschikt over twee rechterhanden, technisch inzicht, een grote mate van zelfstandigheid en bent graag actief bezig. Tevens houd jij rekening met onze doelgroep en weet jij daar feilloos op in te spelen, doordat je betrouwbaar en communicatief vaardig bent.

 

Wij bieden jou:

Een werkomgeving waarbij wij als team bouwen aan de Leyhoeve. Daar waar gastvrijheid en leefplezier hand in hand gaan én (samen) aangenaam oud worden voorop staat. Wij geloven in het feit dat tevreden en betrokken collega’s productiever en gezonder zijn. Om deze reden organiseren wij regelmatig teambuilding activiteiten. Dit creëert een werkplek waar we met enthousiaste en gemotiveerde collega’s de dagen doorbrengen. Stap voor stap verankeren wij deze formule in de Leyhoeve-cultuur.

 

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een groeiende organisatie waarbij gastvrijheid en plezierig wonen voorop staan? Is de formule waarbij werkplezier, gastvrijheid, kwaliteit en collegialiteit centraal staan, jou op het lijf geschreven?

 

Stuur dan een e-mail naar werken@leyhoeve-groningen.nl en vertel ons wie jij bent middels een motivatiebrief, CV met pasfoto en een unieke foto die jouw persoonlijkheid in een oogopslag weergeeft.

 

Wie weet werk jij binnenkort bij Woonlandschap de Leyhoeve Groningen!