Single Blog Title

This is a single blog caption

Chef-kok | 38 uur per week

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg en met de luxe en faciliteiten van een 5-sterren hotel, vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren, met als motto samen aangenaam oud worden. Wanneer nodig wordt ook zorg verleend, op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Tilburg heeft 200 reguliere huurappartementen, 80 zorgsuites voor bewoners en 5 hotelsuites voor kortdurend verblijf of revalidatie. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal, hebben we passie voor leefplezier, woongenot, kwaliteit en gastvrijheid.

Voor onze horecafaciliteiten zijn we per direct op zoek naar een ervaren

Chef-Kok | fulltime, 38 uur per week

Zomaar een werkdag:

Vorige week heb je hard gewerkt aan de ontwikkeling van vernieuwende gerechten en presentaties. Zojuist heb je jouw bruisende ideeën voor de nieuwe menukaarten gedeeld met de F&B manager en heb je groen licht gekregen om deze te realiseren. Dit betekent dat je de komende dagen in de weer zult zijn met allerlei acties die hieruit voortkomen, zoals de ontwikkeling van recepturen en het uitwerken van kostprijscalculaties. Tijdens de lunch steek je de handen uit de mouwen. Want als Chef-Kok werk je mee en coördineer je de dagelijkse gang van zaken in onze keuken waar verschillende foodconcepten samenkomen.

Hoe ziet jouw functie eruit?

  • Samen met jouw team zorg je voor heerlijke dagverse lunches, diners en barhappen voor onze bewoners en gasten.
  • Je coördineert de dagelijkse gang van zaken in onze keuken, bent creatief-verantwoordelijk en werkt mee op de werkvloer.
  • Je delegeert en ziet nauwlettend toe op het bereidingsproces en het kwaliteitsniveau.
  • Je werft en selecteert nieuwe medewerkers en hebt zichtbaar plezier in het ontwikkelen van deze medewerkers tot vakkracht.
  • Je stroomlijnt het werkproces zodat jij en je medewerkers efficiënt en kostenbewust kunnen werken. Door middel van coaching en jouw aanstekelijke enthousiasme daag je jouw nieuwe team uit om elke dag beter te presteren.
  • Stagnaties en vorderingen rapporteer je aan de F&B manager. Andersom kun je ook rekenen op zijn support.
  • Je ziet toe op naleving van regels ten aanzien van hygiëne, veiligheid, gezondheid en welzijn.(HACCP)
  • Daarnaast verricht je administratieve taken zoals het maken van roosters, het vervaardigen van kostprijscalculaties en de inkoop van ingrediënten.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bezit een creatieve en innovatieve geest om te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ons nieuwe F&B concept. Voor wat betreft het culinaire aspect breng je jouw ideeën met lef over de bühne.
  • Vakmanschap! Je staat bekend om je creativiteit en finesse en bent pas tevreden als de keuken top heeft gedraaid.
  • Je hebt een representatief voorkomen en beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
  • Je kunt goed omgaan met de diversiteit van onze horecagelegenheden en de bijbehorende dynamiek. Bovendien is jouw thuissituatie hierop afgestemd.
  • Ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van kookworkshops is een pré,.
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord én geschrift.
  • Je bent fulltime per week beschikbaar verdeeld over vijf werkdagen per week van maandag tot en met zondag. Werktijden zijn steeds in overleg waarbij je jouw diensten zult afwisselen met die van onze Sous-Chef.
  • Je begrijpt wat wij bedoelen met ‘samen aangenaam oud worden’ en weet hoe je dit vertaalt naar gastvrij handelen.

Wij zijn van mening dat Leyhoeve Tilburg een unieke plek is om te werken en wij zoeken een Chef-Kok die hierbij past. Naast onze eersteklas voorzieningen dragen onze medewerkers allemaal bij aan deze unieke beleving door steeds vanuit gastvrijheid te handelen. Niet voor niets hebben wij samen dezelfde centrale gedachte: Leef uw leven samen en vergeet niet te genieten. Deze uiting van gastvrijheid in het dagelijks leven binnen De Leyhoeve is de gedeelde basis voor onze cultuur. Als jij je hierin herkent, pas jij bij ons en wij bij jou!

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een geweldige uitdaging om samen met ons invulling te geven aan ons nieuwe F&B concept waarbij jij creatief-verantwoordelijkheid bent voor het culinaire aspect.
  • Een goed en passend salaris, beloning volgens cao Horeca.
  • Een veelzijdige en dynamische job binnen een ambitieuze omgeving.
  • Goede werk privé balans.
  • Een baan met korte communicatielijnen in een warme, informele en dankbare omgeving.

Is jouw belangstelling gewekt?
Stuur je sollicitatie met motivatie naar recruitment.tilburghoreca@leyhoeve.nl en neem zeker een kijkje op www.leyhoeve-tilburg.nl

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, dan kun je deze met vermelding van je telefoonnummer, per e-mail stellen op bovenstaand emailadres. Richard Cornelissen, onze F&B manager, neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld