Single Blog Title

This is a single blog caption

Bijbaan medewerker bediening | oproep

Prachtig gesitueerd aan het Leypark in Tilburg  vind je Woonlandschap De Leyhoeve. De Leyhoeve heeft 200 reguliere huurappartementen en 85 zorgsuites voor bewoners en 3 hotelsuites voor kortdurend verblijf of revalidatie. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal, hebben we passie voor leefplezier, woongenot, kwaliteit en gastvrijheid.  

De horecafaciliteiten van De Leyhoeve zijn toegankelijk voor iedereen; wij verwelkomen onze bewoners en gasten in ons authentieke bruin café, knusse brasserie, gezellige pizzeria, stijlvolle vergaderzaal of een van onze andere faciliteiten.  

Voor ons horecaconcept – waar aangenaam oud worden hand in hand gaan met gezelligheid, warmte en bourgondische gastvrijheid – zijn wij op zoek naar:  

Bijbaan medewerker bediening horeca oproep 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Onze horecafaciliteiten vormen het hart van ons woonlandschap en zijn fijne ontmoetingsplekken voor onze bewoners en hun familieleden, vrienden en kennissen en bezoekers. Jij zorgt ervoor dat al onze gasten niets tekort komen en een fijn verblijf beleven. Van lunches en diners serveren in onze brasserie tot het aanbieden van hapjes tijdens vergaderingen of bijeenkomsten: jij verzorgt het allemaal.  

Wat gastvrijheid betekent, hoeven ze jou niet uit te leggenJij herkent feilloos dat jouw gast gevraagd wil worden of hij iets wil drinken, vindt het normaal om gasten welkom te heten en snel te begeleiden en hebt door dat een flesje water bij de lunch net het verschil in omzet kan maken. Kortom; door jou voelen zowel onze bewoners als onze bezoekers zich welkom en gewaardeerd.   

Als oproepkracht werk je met name in de avonduren en in de weekenden. Ideaal voor naast je studie of naast je andere bezigheden dus! 

Wat vragen wij van jou? 

 • Je bent enthousiast, integer en geduldig. 
 • Je begrijpt wat wij bedoelen met ‘samen aangenaam oud worden’ en weet hoe je dit vertaalt naar gastvrij handelen. 
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep. 
 • Je kunt goed omgaan met de diversiteit van onze horecagelegenheden en de bijbehorende dynamiek. 
 • Je werkt schoon en netjes. 
 • Je beschikt over een positieve instelling en bent een positief voorbeeld voor je collega’s. 
 • Daarnaast leef jij om te leven werk je vanuit passie. Je leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Je doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Je hebt een groot hart, wat maakt dat anderen zich gerespecteerd voelen.  Je voelt het aan als iemand eenzaam is en hebt geen protocol nodig om het juiste te doen.  

Wij zijn van mening dat Leyhoeve Tilburg een unieke plek is om te werken en wij zoeken een medewerker bediening horeca die hierbij past. Bij De Leyhoeve staat de beleving van onze bewoners en gasten centraal. Naast onze eersteklas voorzieningen dragen onze medewerkers allemaal bij aan deze unieke beleving door steeds vanuit gastvrijheid te handelen. Niet voor niets hebben wij samen dezelfde centrale gedachte: Leef uw leven samen en vergeet niet te genieten. Deze uiting van gastvrijheid in het dagelijks leven binnen De Leyhoeve is de gedeelde basis voor onze cultuur. Als jij je hierin herkent, pas jij bij ons en wij bij jou.  

Wat hebben wij je te bieden 

 • Een toffe bijbaan naast je studie of andere bezigheden.
 • Een goed en passend salaris, beloning volgens cao Horeca. 
 • Werken in de bediening hier is geen nachtwerk, het wordt meestal niet later dan 23:00 uur. 
 • Tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Werken in een gezellig team. 
 • Een baan met korte communicatielijnen in een warme, informele en dankbare omgeving.

Interesse?  

Stuur dan je sollicitatie met motivatie naar recruitment.tilburghoreca@leyhoeve.nl.  
Heb je nog vragen? Stel ze via bovenstaand mailadres of bel met Evelien Meeus -recruiter-  op 06-86895233. Een appje sturen kan natuurlijk ook. Tot snel?