Single Blog Title

This is a single blog caption

Verpleegkundige niveau 4/5 | Kom kennismaken met De Leyhoeve!

Zorg zoals je die je eigen ouders zou gunnen. Dat is waar we bij De Leyhoeve voor staan! Onze collega verzorgenden, verpleegkundigen en helpenden zetten zich hier dagelijks met veel enthousiasme voor in. Ben jij verpleegkundige (niveau 4 of 5)? Oriënteer jij je op een nieuwe stap in je carrière en vind jij dat de zorg in Nederland anders kan én moet? Kom dan vrijblijvend kennismaken met De Leyhoeve!

Wanneer?

Wij ontvangen je graag op één van de volgende data:

  • donderdag 21 november van 10:00 tot 11:30 uur
  • donderdag 28 november van 09:30 tot 11:00 uur
  • donderdag 19 december van 09:30 tot 11:00 uur

Wat kun je van de ochtend verwachten?

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee vertellen we je deze ochtend graag hoe wij het nét even anders doen. We delen de missie en visie van de Leyhoeve en vertellen wat de verschillende functies bij ons inhouden. Er is ook ruimte om kort individueel met iedereen in gesprek te gaan. En natuurlijk beantwoorden we met liefde ook al jóúw vragen!

Interesse?

Omdat we ons graag goed willen voorbereiden op jouw komst, vragen we je om je van te voren bij ons aan te melden voor één van de ochtenden. Dat kan op recruitment.tilburgzorg@leyhoeve.nl. Heb je nog vragen? Stel ze via de mail of bel/app met Evelien Meeus, recruiter op 06-86895233. Tot snel?