Single Blog Title

This is a single blog caption

Wij zoeken maatjes voor in de zorg | uren in overleg

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark in Tilburg vind je Woonlandschap De Leyhoeve; een bijzonder en kwalitatief hoogstaand woonzorgcomplex voor senioren, met als motto samen aangenaam oud worden. Wanneer nodig wordt ook zorg verleend, op de manier zoals je die je eigen ouders zou gunnen. De Leyhoeve Tilburg heeft 200 reguliere huurappartementen, 85 zorgsuites, 3 hotelsuites, een zwembad, verschillende restaurants, een groot terras en een ruime eigen parking. Bij ons staan onze bewoners en gasten centraal en hebben we passie voor warm contact, oprechte aandacht en gastvrijheid. De Leyhoeve heeft naast Tilburg ook een locatie in Groningen en bouwt ambitieus verder aan de uitbreiding van het concept binnen geheel Nederland. Wil je meer weten over het verhaal achter ons concept bekijk dan dit animatiefilmpje.

Voor onze zorgafdeling zoeken wij:

                                                                             MAATJES (vrijwilligers)

Wij zijn op zoek naar maatjes die op vrijwillige basis helpen in een huiskamer of op onze zorgafdeling. Ons doel is het creëren van een fijne, huiselijke sfeer in de woonkamer waar alle ruimte is voor de bewoners en hun mantelzorgers om zichzelf te zijn. Het zorgen voor leefplezier en welzijn van onze bewoners staat voorop.

Maatje word je door een bewoner wekelijks of tweewekelijks extra aandacht te geven en/of hulp te geven. Dat kan op heel veel manieren, zoals helpen met koken in de huiskamer tussen 17.00 – 20.00 uur, helpen bij uitserveren en nadien afruimen, samen eten, praten en/of een spelletje spelen of door gewoon een fijne wandeling te maken in de omgeving.

Wil jij ons komen helpen? Dan horen wij je graag via vrijwilligers-tilburg@leyhoeve.nl