‘Samen aangenaam oud worden’

Woonlandschap de Leyhoeve

Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad. Er stroomt een beekje langs het gebouw en het mooiste park van Tilburg is de achtertuin. Op het terras staan de luie stoelen klaar, gezelligheid, warmte en bourgondische gastvrijheid omarmen de bewoners en de gasten als een warme deken.

Een droom? Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom.

Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe heeft met verschillende partijen, die de passie voor ‘Samen aangenaam oud worden’ delen, die droom in Tilburg verwezenlijkt.

Sinds begin 2016 hebben wij de eerste bewoners mogen ontvangen op de Leyhoeve. De 55 plusser van vandaag de dag kan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje “De Leij”, met het gelijknamige park naast de deur. Alle woningen zijn voorzien van de gemakken van vandaag de dag, de service is gelijk aan die van een luxe hotel, maar met indien noodzakelijk optimale zorg binnen handbereik.

Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag. Vanaf heden kunt ook U bewoner zijn.


Wilt u ook ‘samen aangenaam oud worden’?
Deelt u mee in deze droom of wilt u meedenken in de ontwikkeling van Woonlandschap de Leyhoeve? Schrijf u dan nu in voor een geheel vrijblijvende rondleiding op De Leyhoeve door hier te klikken.