Verhuur appartementen: 

Huurprijs

Woonlandschap de Leyhoeve beschikt over huur woningen met diverse afmetingen met de gemiddelde netto vloeroppervlakten van: 67 m²,  85 m²,  100 m², 115 m², 136 m², 150 m² en groter. Door de karakteristieke architectuur van Woonlandschap de Leyhoeve zijn niet alle woningen identiek en kan het zijn dat een woning een enkele vierkante meter kleiner of groter is dan de gemiddelde maatvoering. Prijzen zijn per appartement op aanvraag beschikbaar

Indicatie servicekosten

Voor woningen tot 90 m² bedragen de servicekosten € 80,- per maand.
Voor woningen van 90 m² tot 145 m² bedragen de servicekosten €90,- per maand.
Voor woningen van 145 m² of groter, bedragen de servicekosten €100,- per maand.

Kosten faciliteiten & services

Bewoners betalen alléén voor services, faciliteiten en verzorging, wanneer zij daar ook daadwerkelijk gebruik van wensen te maken. In alle gevallen, wanneer een bewoner vanuit overheidswege recht heeft op vergoeding voor een bepaalde verzorging, is deze net zo goed van kracht op Woonlandschap de Leyhoeve en hoeft de bewoner hier dus niet (extra) voor te betalen. Woonlandschap de Leyhoeve biedt bewoners daarnaast ondersteuning in de aanvraagprocedures van vergoedingen voor de zorg.

Extra slaapkamer

Bij de meeste woningen vanaf 85 m² en groter, is een tweede slaapkamer tegen meerprijs mogelijk. Bij het uitkiezen van een woning doen wij ons uiterste best deze voorkeur voor de bewoner in te willigen (op basis van beschikbaarheid).

Balkon / Berging

Iedere woning wordt geleverd met een eigen balkon en een eigen berging (in de kelder van het pand), hetgeen in de huurprijs is inbegrepen.

Parkeren

De bewoner kan een privé parkeerplaats, in de half verdiepte parkeergarage onder het pand van De Leyhoeve, huren voor € 60,- per maand. Vanuit de parkeergarage zijn er meerdere liften, waarmee de bewoner direct naar de etage van de eigen woning kan. Aan de voorkant van De Leyhoeve is een parkeerplaats (buiten, niet overdekt) voor bezoekers, waar de bewoner eventueel ook gratis kan parkeren. Wij kunnen echter niet garanderen dat daar altijd plek is.


Verhuur zorgsuites:

Daarnaast beschikt Leyhoeve ook over 85 zorgsuites, voor meer informatie zie de pagina: Zorg op de Leyhoeve.

 

Klik hier voor impressies van De Leyhoeve


Wilt u ook ‘samen aangenaam oud worden’?
Deelt u mee in deze droom of wilt u meedenken in de ontwikkeling van Woonlandschap de Leyhoeve? Schrijf u dan nu in voor een geheel vrijblijvende rondleiding op de Leyhoeve door hier te klikken.