Visie van De Leyhoeve

 “De Leyhoeve maakt onderdeel uit van een landelijke beweging. Een beweging die ‘ja’ durft te zeggen tegen verandering. Een beweging die durft te dromen dat het leven na je werkzame leven tot aan je laatste dag, betekenisvol is.”

 

De Leyhoeve is 1 van de 4 kerndeelnemers aan deze landelijke beweging, ‘Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg’. Deze kerndeelnemers (Leyhoeve, Surplus, Topaz en Sensire), zijn door LOC Zeggenschap in zorg en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) geselecteerd. Binnen deze beweging proberen wij, Woonlandschap de Leyhoeve, opnieuw uit te vinden wat ècht nodig is om zorg zo te kunnen organiseren dat die aansluit bij wat voor mensen belangrijk is in het leven, zodat waarden van zowel bewoners en hun naasten, als van mensen die zorg organiseren het vertrekpunt kunnen zijn.

In het kader van deze beweging organiseren wij dit jaar 9 congressen. Het doel van deze congressen is het onderling delen van ervaringen en kennis, het vragen van feedback en tevens elkaar te inspireren.

Samen leren, samen ervaringen delen en uiteindelijk samen de verpleeghuiszorg naar een hoger niveau tillen!

Deelname aan het congres bedraagt € 100,– per persoon (inclusief lunch).
Neemt uw organisatie deel aan de beweging ‘Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg’ of aan het landelijke programma Waardigheid & Trots? Dan is deelname geheel gratis en is lunch inbegrepen!