Single Blog Title

This is a single blog caption

VERPLEEGKUNDIGEN (M/V) VOOR 28-36 UUR PER WEEK

In verband met de constante uitbreiding van ons zorgteam hebben wij per direct plaats voor verpleegkundigen niveau 4 voor 24-28 uur per week.

 

WIE ZIJN WIJ?

Prachtig gesitueerd aan het Leypark en met de luxe van de faciliteiten van een 5 sterren hotel binnen handbereik, vind je Woonlandschap de Leyhoeve. De Leyhoeve heeft 200 reguliere appartementen, 80 zorgsuites voor mensen met dementie en 5 hotelsuites voor revalidatie. Woonlandschap de Leyhoeve gelooft in de kracht van ‘Healing Hospitality’. Bij ons staat de mens centraal, hebben we passie voor hospitality en een gastvrij hart.

 

‘LEEF JE LEVEN’ EN VOEL JE THUIS

Dit is de visie van wonen in Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. Wij willen bewoners een levensloopbestendige, warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonomgeving bieden. In de Leyhoeve staan de wensen en behoeftes van de bewoners en hun naasten centraal en hun normen en waarden worden gerespecteerd.

 

JIJ

Leeft om te leven, niet om te werken. Leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Hebt een groot hart, waarin anderen zich gerespecteerd voelen. Voelt aan als iemand eenzaam is. Hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Denkt in mogelijkheden en zegt geen ‘nee’. Bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet. In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (m/v) die buiten de kaders durven te denken.

 

WIJ VRAGEN

Je hebt als verpleegkundige een aantal vaste bewoners aan wie je samen met het zorgteam zorg levert. Je stelt samen met bewoners het leefplan op en houdt deze actueel. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg. Daar waar nodig begeleid je je collega’s en onderhoud je contacten met andere disciplines (huisarts, familie van bewoners, hulpverlenende instanties, etc.). Alle werkzaamheden voor de bewoners, variërend van zorg tot koken, vinden binnen de zorgsuite afdeling plaats. Je geeft voorlichting aan bewoners en beantwoordt vragen over de zorg in de Leyhoeve. Je bent een kartrekker en een rolmodel voor collega’s.

 

HET PROFIEL

Je bent een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4, liefst met specialisatie (psychiatrie, psychogeriatrie, enz.) en hebt meerdere jaren werkervaring als verpleegkundige.

Je hebt ervaring en affiniteit met onze doelgroepen, en hebt kennis van de voorkomende ziektebeelden. We verwachten dat je op een professionele, gastvrije en klantgerichte wijze omgaat met bewoners, familie, huisartsen, collega’s en andere disciplines.

Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen en kun je zelfstandig functioneren en de juiste afwegingen te maken. Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en je empathische vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is en blijft.

Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en ziet voor jezelf kansen om in een nieuwe, ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.

 

DIENSTVERBAND

Wij bieden je een zeer uitdagende baan binnen de inspirerende omgeving van de Leyhoeve. Wij starten met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband en volgen de bepalingen in de CAO VVT.

 

UREN 24-28 uur per week.

SALARIËRING In overleg.

 

WERKERVARING

Ervaring als verpleegkundige is een pre.

 

WERKTIJDEN

De werktijden zijn volgens rooster. Wij werken met een tweewekelijks herhaal rooster, deze maak je samen met het team. Je werkt overdag, in het weekend en ’s avonds. De nachtdiensten worden door onze vaste nacht-toppers gewerkt. De werktijden worden zoveel mogelijk in onderling overleg vastgesteld.

MEER INFORMATIE Heb je interesse, stuur dan je CV inclusief recente pasfoto en motivatiebrief naar werken@leyhoeve.nl

Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Anita Berben, zorgcoach in de Leyhoeve, op telefoonnummer 06-12981604.