Single Blog Title

This is a single blog caption

verpleegkundige niveau 5

Doordat we steeds meer bewoners mogen verwelkomen binnen de zorgsuites van de Leyhoeve, zijn wij per direct op zoek naar enkele toppers als: verpleegkundige niveau 5
WIE ZIJN WIJ

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark en met de luxe van de faciliteiten van een 5 sterren hotel binnen handbereik, vind je Woonlandschap de Leyhoeve. De Leyhoeve heeft 200 reguliere appartementen, 80 zorgsuites voor (voornamelijk) mensen met een vorm van dementie en 5 hotelsuites voor revalidatie. Woonlandschap de Leyhoeve gelooft in de kracht van ‘Healing Hospitality’. Bij ons staat de mens centraal, hebben we passie voor hospitality en een gastvrij hart.
‘LEEF JE LEVEN EN VERGEET VOORAL NIET (SAMEN) TE GENIETEN’
Dit is de visie van wonen in Woonlandschap de Leyhoeve. Wij willen bewoners een levensloopbestendige, warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonomgeving bieden. In de Leyhoeve staan de wensen en behoeftes van de bewoners en hun naasten centraal en hun normen en waarden worden gerespecteerd. JIJ leeft om te leven, niet om te werken. Leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Hebt een groot hart, waarin anderen zich gerespecteerd voelen. Voelt aan als iemand eenzaam is. Hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Denkt in mogelijkheden en zegt geen ‘nee’. Bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet. In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (m/v) die buiten de kaders durven te denken.

WIJ VRAGEN

Wie ben jij?

Een slagvaardige, enthousiaste, flexibele, initiatief- en vindingrijke kartrekker die het als een uitdaging ziet om samen met bewoners en collega’s elke dag weer tot een succes te maken.

Hoe maak jij het verschil?

Als verpleegkundige binnen de Leyhoeve werk je met je hart en je vormt binnen je cluster de uitgangspunten van de zes gebieden van positieve gezondheid volgens Machteld Huber in de Leefplannen van de bewoners en in de praktijk op de werkvloer. De theorie van Anneke van der Plaats zit in je DNA, zodat je precies weet hoe je de ideale leefomstandigheden kan creëren voor de bewoners op de zorgsuites. Je bent een fijne, meedenkende gesprekspartner voor de bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers en een sparringpartner voor ketenpartners als huisartsen, Specialisten Ouderengeneeskunde en vakinhoudelijke disciplines.

Als verpleegkundige van jouw cluster, ziet je week er o.a. zo uit:

 • Je coördineert en evalueert de totale (verpleegtechnische) zorgverlening binnen jouw cluster, onder de verantwoordelijkheidsparaplu van de zorgcoach
 • Je werkt uitvoerend mee in de zorg en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse triage in de Leyhoeve.
 • Je neemt het initiatief tot (en begeleidt je collega’s bij) het continu verbeteren van de zorgverlening en het vormgeven van de PDCA-cycli binnen jouw cluster:
  • Je analyseert de kwaliteitsgegevens vanuit One-2-Ten en formuleert aan de hand van de verbeterpunten SMART-leerdoelen voor je cluster.
  • Je helpt je collega’s bij het opstellen van SMART-doelen voor bewoners en het up to date houden van de Leefplannen
  • Je pakt een coördinerende rol bij het organiseren, vastleggen en doorvertalen van MDO’s voor bewoners in jouw cluster
  • Je bewaakt de processen rondom indicaties en herindicaties
  • Je bent dé vraagbaak, kenner en procesbewaker van de bewonersdossiers in Nedap
  • Je merkt het wanneer er iets verandert in de situatie van een bewoner en je kunt dit zorgvuldig doelgericht rapporteren en bespreken met je teamgenoten en de Zorgcoach
 • Je kunt vervolgens in de rol van trainer je collega’s in de praktijk toetsen in het bevoegd en bekwaam worden op het gebied van alle voorkomende zorghandelingen
 • Als buddy stel je samen met de bewoner en mantelzorger(s) een Leefplan op, waarin je de zes onderdelen van het spinmodel van Machteld Huber en de uitkomsten van de risico-signalering vertaalt in drie concrete SMART-doelen

Naast jouw vakinhoudelijke kwaliteiten zien wij het volgende graag in jou terug:

Je toont interesse in de bewegingen Waardigheid & Trots en Radicale Zorgvernieuwing en onderschrijft de doelstellingen ervan. Je gaat dan ook graag, samen met ons, de uitdaging aan voor het implementeren van een pilot, voor constante zorg verbetering. Je deelt onze missie om onze bewoners zoveel mogelijk Leefplezier, Woongenot, Gastvrijheid en Kwaliteit te bieden.Je hebt een gezonde werkmentaliteit en je weet een goede balans te behouden tussen werk en privé wanneer we incidenteel meer werkuren (of op andere tijden) van je vragen dan afgesproken.Je bent een sterke en motiverende persoonlijkheid; je inspireert je collega’s elke dag een beetje beter te worden.Het uurtje geluk is op je lijf geschreven!

Wat wij bieden:
Een baan binnen een organisatie die onderdeel uitmaakt van een landelijke beweging. Een beweging die “ja” durft te zeggen tegen verandering. Een beweging die durft te dromen dat het leven na je werkzame leven tot aan je laatste dag betekenisvol is.

Wij bieden je de kans om bij te dragen aan grensverleggende ontwikkelingen binnen de ouderenzorg in Nederland. Werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Een ongekend goede werksfeer en een unieke Leyhoeve cultuur. We bieden een baan die serieuze ruimte biedt voor jouw capaciteiten, waarin je vanuit jouw kracht werkt. Uitstekende bereikbaarheid, volop parkeergelegenheid en teamactiviteiten als Bootcamp. En dit alles in de prachtigste werkomgeving van Tilburg en verre omstreken.

WERKERVARING

Je hebt meerdere jaren werkervaring en affiniteit met onze doelgroepen. Je voert de dagelijkse voorbehouden handelingen uit welke bij de functie van verpleegkundige niveau 5 horen. Je hebt ervaring, en hebt kennis van de voorkomende ziektebeelden. We verwachten dat je op een professionele, gastvrije en klantgerichte wijze omgaat met bewoners, familie, huisartsen, collega’s en andere disciplines.Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen en kun je zelfstandig functioneren en de juiste afwegingen te maken. Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en je empathische vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is en blijft.

Je interesse is gewekt?

Laat ons weten waarom jij een bijdrage wilt leveren aan het “Leyhoeve gevoel”, het gevoel dat wanneer iedereen het wil, de zorg echt anders kan en moet! Stuur je cv inclusief recente foto of Vlog en een

Leave a Reply