Single Blog Title

This is a single blog caption

Vacature nachtdienst niveau 2

Helpenden niveau 2 (M/V) voor nachtteam 16-24 uur per week

In verband met de constante uitbreiding van ons zorgteam zijn wij per direct op zoek naar een helpenden niveau 2 voor ons nachtteam voor 16-24 uur per week.

WIE ZIJN WIJ?

Prachtig gesitueerd aan het Leypark en met de luxe van de faciliteiten van een 5 sterren hotel binnen handbereik, vind je Woonlandschap de Leyhoeve. De Leyhoeve heeft 200 reguliere appartementen en 85 zorgsuites voor mensen met dementie. Woonlandschap de Leyhoeve gelooft in de kracht van ‘Healing Hospitality’. Bij ons staat de mens centraal, hebben we passie voor hospitality en een gastvrij hart.

‘LEEF JE LEVEN’ EN VOEL JE THUIS

Dit is de visie van wonen in Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. Wij willen bewoners een levensloopbestendige, warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonomgeving bieden. In de Leyhoeve staan de wensen en behoeftes van de bewoners en hun naasten centraal en hun normen en waarden worden gerespecteerd.

JIJ

Leeft om te leven, niet om te werken. Leest mensen en ziet wat ze nodig hebben. Doet een stap naar voren als anderen dat niet doen. Hebt een groot hart, waarin anderen zich gerespecteerd voelen. Voelt aan als iemand eenzaam is. Hebt geen protocol nodig om het juiste te doen. Denkt in mogelijkheden en zegt geen ‘nee’. Bent van mening dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet. In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een helpenden niveau 2 (m/v) die buiten de kaders durven te denken.

WIJ VRAGEN

Als helpende niveau 2 in ons nachtteam werk je samen met andere vaste nachttoppers binnen de Leyhoeve. Je verleent zorg aan verschillende doelgroepen, variërend van mensen met dementie, somatiek en zelfstandig wonende mensen binnen de Leyhoeve. Deze zorg verloopt volgens op maat gemaakte afspraken of middels oproep van onze bewoners.

HET PROFIEL

– Je bent een gediplomeerd helpende niveau 2.
– Werkervaring is een pre, affiniteit met onze doelgroepen een must.
– Je hebt ervaring, en hebt kennis van de voorkomende ziektebeelden. We verwachten dat je op een professionele, gastvrije en klantgerichte wijze omgaat met bewoners, familie, huisartsen, collega’s en andere disciplines.
– Je hebt een creatieve geest en bent flexibel ingesteld.
– Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen en kun je zelfstandig functioneren en de juiste afwegingen te maken. Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en je empathische vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is en blijft. Zowel solistisch werken als werken in teamverband gaat je goed af.
– Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en ziet voor jezelf kansen om in een nieuwe, ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.

DIENSTVERBAND

Wij bieden je een zeer uitdagende baan binnen de inspirerende omgeving van de Leyhoeve. Wij starten met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

UREN

16-24 uur per week.

SALARIËRING

Conform CAO VVT

WERKERVARING

Ervaring als helpende niveau 2 is een pré.

WERKTIJDEN

De werktijden zijn volgens rooster en worden zoveel mogelijk zelfstandig en in onderling overleg vastgesteld door het nachtteam.

SOLLICITATIEGESPREKKEN

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 10 en 24 mei.

MEER INFORMATIE

Heb je interesse, stuur dan je CV inclusief recente pasfoto en motivatiebrief naar werken@leyhoeve.nl. Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature neem dan contact op met Eline Dusee, zorgcoach in de Leyhoeve, op telefoonnummer 06-12981607.