Single Blog Title

This is a single blog caption

Vacature Medewerker Bediening

Allround Medewerker Bediening

Wegens groei in het aantal bewoners zoeken we meer allround medewerkers bediening in Woonlandschap de Leyhoeve Tilburg. Het concept heeft zich gedurende de afgelopen 10 jaar gemanifesteerd tot één van de meest innovatieve woonconcepten wereldwijd. In het gebouw vindt u maar liefst 285 luxueuze woningen, verschillende faciliteiten en services, 24-uurs zorgverlening en maar liefst 1300m² aan horecafaciliteiten (met ruim 400 couverts), bestaande uit een bruin café, een brasserie en een restaurant met terras. Een uniek concept!

De horeca vormt het hart van Woonlandschap de Leyhoeve en dient daarmee ook als een ontmoetingsplek voor de bewoners en hun familieleden, vrienden en kennissen. Zorg jij ervoor dat een bezoek aan het restaurant, de brasserie of het bruin café een belevenis is en dat het een ontmoetingsplek wordt voor alle bewoners? Weet jij als geen ander mensen het naar de zin te maken, te voorzien van een goede service en is de sfeer van “le bon vivant” voor jou een vanzelfsprekendheid?

Wij zijn op zoek naar iemand die onderdeel wil uitmaken van het Leyhoeve Horecateam. Weet jij op de juiste wijze een fantastische bijdrage te leveren aan ons 5-sterren niveau van gastvrijheid?

Samen streven naar een warm bruin café, gezellige brasserie en sfeervol restaurant, dát is de missie van het Leyhoeve Horecateam.

De Leyhoeve Allround Medewerker Bediening:

  • Is hét visitekaartje en dus ambassadeur van de Leyhoeve;
  • Is flexibel en enthousiast;
  • Is ambitieus;
  • Werkt goed samen in teamverband;
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Weet van aanpakken en heeft geen 9-tot-5 mentaliteit.

Ben jij ervan overtuigd dat jij de juiste persoon bent om deel uit te maken van het Leyhoeve Horecateam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Allround Medewerker Bediening van Woonlandschap de Leyhoeve? Wij zijn heel benieuwd naar wat jij ons te bieden hebt!

Maak nu snel je interesse in deze uitdagende job kenbaar en stuur een e-mail naar werken@leyhoeve-tilburg.nl met daarin:

  • Sollicitatiebrief
  • Curriculum Vitae + recente pasfoto

Wie weet behoor jij binnenkort tot ons team!

 

Leave a Reply