‘De tweede in een reeks.’

Woonlandschap de Leyhoeve
Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad Groningen in het Europapark. Een unieke locatie aan het water en op steenworp afstand van het centrum van Groningen. In de tuinen staan de luie stoelen klaar met uitzicht op het water. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid omarmen de bewoners als een warme deken.

Een droom? Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom.

Leyhoeve Exploitatie gaat met verschillende partijen, die de passie voor “Samen aangenaam oud worden “ delen, die droom verwezenlijken. Na een succesvolle start met de verhuur van Woonlandschap de Leyhoeve locatie Tilburg wordt de volgende locatie ontwikkeld in Groningen.

Ouderen kunnen hier wonen op een bijzondere locatie op steenworp afstand van het centrum en aan de rand van de stad. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken, de service is gelijk aan die van een 5 sterren hotel, maar met de volledige mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, wanneer dit noodzakelijk is.

Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag.


Deelt u mee in deze droom of wilt u meedenken in de ontwikkeling van Woonlandschap de Leyhoeve?
Schrijf u dan nu in voor een geheel vrijblijvende rondleiding in onze prachtige proefwoning op de toekomstige locatie door hier te klikken.