Single Blog Title

This is a single blog caption

Collega spoelkeuken

Wat verwachten wij van jou

Als onze collega spoelkeuken verricht je alle voorkomende werkzaamheden in de spoelkeuken. Je werkt met een professionele spoelmachine en zorgt voor het schoonmaken van service, bestek en de afwasstraat. Naast het schoonmaken hoort ook de opslag en het transport van het servicegoed. Wij zoeken een collega spoelkeuken die het leuk vindt om orde te scheppen, van vuil naar schoon te werken en zeker niet beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. De werktijden zijn in overleg. In nauwe samenwerking met al onze horecamedewerkers, ben je medeverantwoordelijk voor een dag culinair en onbezorgd genieten voor onze gasten.

Ben jij

  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten en vindt het een uitdaging om alles schoon en netjes te houden;
  • Je kunt zelfstandig werken en een hoog werktempo aan;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem;

Je krijgt

  • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een vooraanstaande, groeiende en leidende organisatie in de markt;
  • Een zelfstandige en uitdagende rol binnen een ambitieus team;
  • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s;

Past dit bij jou?

Houd je niet van stil zitten en ben je actief? Reageer dan snel door je brief met motivatie en een recent cv (met een recente foto) te sturen via onderstaand formulier. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen door je vraag te mailen naar werken@leyhoeve-tilburg.nl (t.a.v. Maarten Saakes).