Single Blog Title

This is a single blog caption

administrateur

Administrateur gezocht !

Ben jij cijfermatig goed onderlegd en heb jij snel inzicht in verschillende processen & procedures binnen een organisatie ? Zoek je graag naar oplossingen en laat je je niet makkelijk uit het veld slaan? Werken op de afdeling financiële administratie bij Woonlandschap de Leyhoeve staat garant voor zelfstandigheid en de ruimte om zelf beslissingen te nemen. Als administrateur beheer je de debiteurenadministratie, controleer je crediteurenprocessen, zorg je voor een juiste (financiële) afwerking mbt huur- en verhuur van onze appartementen en ben je een aanspreekpunt van onze bewoners op administratief gebied. Verder ondersteun je bij de periodeafsluitingen.

Ben je daarnaast ook nog iemand die zich kan vinden in het gedachtengoed dat De Leyhoeve ook in haar administratie wil uitdragen en wil je werken op ons hoofdkantoor te Oisterwijk, dan zijn wij op zoek naar jou !

 

Wie zijn wij ?

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark te Tilburg of aan de Bouma Boulevard te Groningen vind je Woonlandschap De Leyhoeve.

Met haar 200 reguliere appartementen, 80 zorgsuites per locatie voor (voornamelijk) mensen met een vorm van dementie en 5 hotelsuites voor revalidatie laat De Leyhoeve de mens centraal staan en hebben wij passie voor hospitality en werken wij met een gastvrij hart.

                               

“LEEF JE LEVEN EN VERGEET VOORAL NIET (SAMEN) TE GENIETEN”

 

Dit is de visie van wonen in Woonlandschap de Leyhoeve. Wij willen bewoners een levensloopbestendige, warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonomgeving bieden.

Wat wij bieden :

Een baan binnen een organisatie die onderdeel uitmaakt van een landelijke beweging. Een beweging die “ja” durft te zeggen tegen verandering. Een beweging die durft te dromen dat het leven na je werkzame leven tot aan je laatste dag betekenisvol is.

Wij geven je de kans om bij te dragen aan grensverleggende ontwikkelingen binnen de ouderzorg in Nederland en bieden je een baan die serieuze ruimte biedt voor jouw capaciteiten, waarin je vanuit jouw kracht werkt. Om een blauwdruk te maken voor een goed werkende administratie voor alle toekomstige nieuwe lokaties in Nederland, hetgeen ook groei in jouw functie met zich mee zal brengen

 

Interesse

Heb je interesse en voldoe je aan minimaal aan onderstaande criteria? Solliciteer dan direct en stuur ons je cv en motivatie + pasfoto. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Wij vragen

De collega die onze financiële administratie komt versterken is natuurlijk accuraat en kan goed zelfstandig werken. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid en bent in staat om beslissingen te nemen. Kernwoorden als hands-on mentaliteit, nauwkeurig en kwaliteitsbewust zijn van toepassing op jouw persoonlijkheid. Je laat je niet uit het veld slaan bij een kleine tegenslag, maar zoekt naar oplossingen…..

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur HBO-BA;
  • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring op een financiële afdeling in een soortgelijke

functie;

  • Je hebt ruime ervaring en kennis van het pakket Exact Online;
  • Je kent de basisfuncties van Exell;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en sterk cijfermatig inzicht;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, met mogelijkheid tot uitbreiding.

 

 

 

Is je interesse gewekt ?

Stuur of mail je sollicitatie en motivatiebrief + pasfoto naar :

Woonlandschap de Leyhoeve

T.a.v. Liesbeth de Weijer

Dr Bloemenlaan 9-21

5022KX Tilburg