Single Blog Title

This is a single blog caption

administrateur / administratief medewerker

Administrateur /Administratieve collega gezocht met een gastvrij hart !

Ben jij cijfermatig goed onderlegd en heb jij snel inzicht in verschillende processen & procedures binnen een organisatie ? Zoek je graag naar oplossingen en laat je je niet makkelijk uit het veld slaan? Werken op de afdeling financiële administratie bij Woonlandschap de Leyhoeve staat garant voor zelfstandigheid en de ruimte om zelf beslissingen te nemen. Als administratief medewerker heb je veel ervaring in het zelfstandig uitvoeren en beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie, verwerk je betalingen, zorg je voor een juiste (financiële) afwerking mbt huur- en verhuur van onze appartementen. Verder ondersteun je bij de periodeafsluitingen en hou je overzicht op de tussenrekeningen.

Voor deze functie heb je de juiste opleiding of meer dan voldoende ervaring opgedaan.

Ben je daarnaast ook nog iemand die zich kan vinden in het gedachtengoed dat De Leyhoeve ook in haar administratie wil uitdragen, dan zijn wij op zoek naar jou !

 

Wie zijn wij ?

Prachtig gesitueerd aan het Leijpark te Tilburg vind je Woonlandschap De Leyhoeve.

Met haar 200 reguliere appartementen, 80 zorgsuites voor (voornamelijk) mensen met een vorm van dementie en 5 hotelsuites voor revalidatie laat De Leyhoeve de mens centraal staan en hebben wij passie voor hospitality en werken wij met een gastvrij hart.

 

“LEEF JE LEVEN EN VERGEET VOORAL NIET (SAMEN) TE GENIETEN”

 

Dit is de visie van wonen in Woonlandschap de Leyhoeve. Wij willen bewoners een levensloopbestendige, warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonomgeving bieden.

Wat wij bieden :

Een baan binnen een organisatie die onderdeel uitmaakt van een landelijke beweging. Een beweging die “ja” durft te zeggen tegen verandering. Een beweging die durft te dromen dat het leven na je werkzame leven tot aan je laatste dag betekenisvol is.

Wij geven je de kans om bij te dragen aan grensverleggende ontwikkelingen binnen de ouderzorg in Nederland en bieden je een baan die serieuze ruimte biedt voor jouw capaciteiten, waarin je vanuit jouw kracht werkt.

Er is een uitstekende bereikbaarheid, volop parkeergelegenheid, teamactiviteiten als Bootcamp, een grote concentratie trotse en gepassioneerde collega’s die dezelfde droom delen en dit alles in de prachtigste werkomgeving van Tilburg en verre omstreken.

 

Interesse

Heb je interesse en voldoe je aan onderstaande criteria? Stuur ons je cv en motivatie + pasfoto ! Neem voor vragen contact op met Liesbeth de Weijer telefoonnummer 013-2070080 (kies boekhouding) . Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Wij vragen

De collega die onze financiële administratie komt versterken is natuurlijk accuraat en kan goed zelfstandig werken. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid en bent in staat om beslissingen te nemen. Kernwoorden als hands-on mentaliteit, nauwkeurig en kwaliteitsbewust zijn van toepassing op jouw persoonlijkheid.

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur MBO-BA;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als boekhouder/administrateur ;
  • Je hebt kennis van het werken met Exact bij voorkeur Exact Online;
  • Kennis/ervaring met verwerken van zorgdeclaraties (WLZ/ZvW) is een grote pré.
  • Je hebt een proactieve werkhouding en sterk cijfermatig inzicht;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, met mogelijkheid tot uitbreiding.

 

Is je interesse gewekt ?

 

Stuur of mail je sollicitatie en motivatiebrief + pasfoto naar :

Woonlandschap de Leyhoeve

T.a.v. Liesbeth de Weijer

Dr Bloemenlaan 9-21

5022KX Tilburg

werken@Leyhoeve-tilburg.nl

 

 

Leave a Reply